Τρόποι Αποστολής

Με Courier

Ο τρόπος αυτός αποστολής αφορά παραγγελίες έως και 10 κιλά πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους.

Η αποστολή των ειδών γίνεται οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και η παραλαβή είναι μετά 2-3 ημέρες (εργάσιμες) από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στον χώρο που μας έχετε υποδείξει, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Οι παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 11.00, Σαββάτου και Κυριακής εκτελούνται την Δευτέρα.

Αν ο προορισμός είναι δυσπρόσιτος  ή σε νησί, η παράδοση μπορεί να παραταθεί κατά 2-4 ημέρες επιπλέον.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. προβλήματα από έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες ή στο οδικό δίκτυο, πανδημίες, αδυναμία εξυπηρέτησης από τις εταιρείες ταχυμεταφορών κ.τ.λ.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. 

Με Πρακτορείο Μεταφορών ή ΚΤΕΛ

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την Κεχαΐδης ΑΕΒΕΤΕ πρακτορεία. 

Οι μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν τα δέματα είτε στις αποθήκες τους στις μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) ή στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι του αγοραστή (οποιαδήποτε άλλη συνεννόηση του αγοραστή με την μεταφορική, επιβαρύνει τον αγοραστή). 

Για κλασσικά και ψηφιακά πιάνα τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας, καθώς παίζει ρόλο η περιοχή παράδοσης και ο όροφος.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας. 

Για προορισμούς που δεν υπάρχει πρακτορείο από Βόλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΚΤΕ΅Λ.

Παραλαβή από το κατάστημα 

Αποστολή με οδηγό της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Μαγνησίας)

Οι παραδόσεις αυτές γίνονται κατόπιν συνεννόησης και αφορούν κυρίως ογκώδη εμπορεύματα. 

Το κόστος εκτιμάται κατά περίπτωση και γίνεται γνωστό στο πελάτη αφού ληφθούν υπόψη οι τυχόν ειδικές συνθήκες παράδοσης και ανάγκες συναρμολόγησης και εγκατάστασης.

Κόστος Αποστολής

► Για παραγγελία αξίας έως € 89,99 με Courier το κόστος μεταφοράς είναι € 5,00 για δέματα έως 3 κιλά, είτε σε βάρος είτε ογκομετρικά. Για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι € 1,00, εφόσον υπάρχει γραφείο Speedex στο τόπο προορισμού.

Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται επιπλέον με το ποσό των € 3,50 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής, ανεξαρτήτου αξίας παραγγελίας.

► Με πρακτορείο μεταφορών το κόστος ξεκινά από € 3,50 και άνω ανάλογα του όγκου του προϊόντος

► Για παραγγελίες από € 90 και άνω σε χερσαίους (όχι νησιά) και μη δυσπρόσιτους προορισμούς η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος αποστολής σε νησιά ή σε δυσπρόσιτους προορισμούς θα υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και θα ενημερώνεται ο πελάτης.

Η επιλογή του τρόπου αποστολής για παραγγελίες άνω των € 90 γίνεται από την εταιρία μας.

Το κόστος αποστολής αναγράφεται στο καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη όποια διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο αποστολής