Όροι Χρήσης

Η παρούσα ιστοσελίδα  www.kechaidis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και διάθεσης μέσω διαδικτύου των προϊόντων που εμπορεύεται η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ που εδρεύει στο Βόλο, Κουταρέλια 29 με ΑΦΜ 094156880 & αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 50681044000

Πριν πραγματοποιήστε οποιαδήποτε συναλλαγή σας καλούμε να ενημερωθείτε για τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης του εν λόγω ηλεκτρονικού καταστήματος. 

Η παρούσα ιστοσελίδα  www.kechaidis.gr απευθύνεται αποκλειστικά και μόνον σε Χρήστες άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Η πρόσβαση και η χρήση της υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης (εφεξής οι «Όροι Χρήσης»).
Μόνη η πρόσβαση και η χρήση της Ιστοσελίδας συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης.
Τεκμαίρεται έτσι ότι ο Χρήστης έχει διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης, καθώς και την τήρηση της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.  

Η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.  

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
Η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Λαμβανομένης υπ’όψη της φύσης των συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (ελάχιστος αναγκαίος χρόνος ενημέρωσης συστήματος, τυχόν διακοπή λειτουργίας ιστοσελίδας, αυξημένη ζήτηση που επηρεάζει τη διαθεσιμότητα κλπ), η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ενημέρωση του συστήματος το δυνατόν συντομότερα, σε περίπτωση οιασδήποτε αλλαγής, μεταβολής των παρεχομένων πληροφοριών, τιμών, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.

Στις περιπτώσεις αυτές και εφόσον έχετε καταχωρήσει παραγγελία σε είδος που εμπίπτει στις προηγούμενα αναφερόμενες διαφορές, θα ενημερωθείτε εγγράφως πριν την διεκπεραίωση της παραγγελίας για τις όποιες αλλαγές.

Προστασία προσωπικών στοιχείων 
Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρείτε στην εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας 

Ακύρωση Παραγγελίας 
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της και πάντα πριν την αποστολή της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία (24210 37891) είτε με email ( [email protected]) αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. 

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε κλειστές συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν. 

Επιστροφή προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε on line εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προϋπόθεση ότι είναι σε άριστη κατάσταση, μη χρησιμοποιημένα και σε σφραγισμένες συσκευασίες 

Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές όταν:

  • Αφορούν παραγγελίες που έγιναν μεν ηλεκτρονικά (online) αλλά παραλαμβάνονται και εξοφλούνται στο φυσικό κατάστημα της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΒΕΕΤΕ καθώς αυτές δεν νοούνται από απόσταση πωλήσεις.
  • Αφορούν συσκευές που περιλαμβάνουν προγράμματα software καθώς και κάθε είδους υλικό σχετικό με τα προγράμματα αυτά σε ψηφιακή – ηλεκτρονική μορφή για τη χρήση του οποίου απαιτείται ενεργοποίηση από τον αγοραστή ή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων, ενέργειες με τις οποίες ο αγοραστής καθίσταται ο μοναδικός και αποκλειστικός χρήστης του προγράμματος. Σαν συσκευές νοούνται για παράδειγμα οι κάρτες ήχου (audio interfaces), τα ηλεκτρικά ηλεκτρονικά μουσικά όργανα, ψηφιακές κονσόλες ήχου και γενικά όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία, αναπαραγωγή, επεξεργασία και εγγραφή οπτικοακουστικού υλικού.
  • Αφορούν προϊόντα που παραγγέλθηκαν ή κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή (custom) ή είναι σαφώς προσωποποιημένα.
  • Αφορούν πνευστά μουσικά όργανα, μικρόφωνα ακουστικά καθώς και βιβλία.

Επιστροφή Χρημάτων 
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στη περίπτωση που το είδος που παραλάβατε έχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους. 

Aν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας. 

Αν η εξόφληση έχει γίνει με κατάθεση τότε τα χρήματα επιστρέφονται με κατάθεση στον τραπεζικό λογ/σμο σας

Αν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από τη είσπραξη της αντικαταβολής από την courier ή τη μεταφορική. 

Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.kechaidis.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο, βλαβερό, προσβλητικό, χυδαίο, άσεμνο και προκαλέσει βλάβη στην ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου, τα χρηστά ήθη ,τις κοινωνικές αξίες, ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), είτε για να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. 

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο
Η επιλογή των συνδέσμων σε αυτόν τον χώρο, θα σας κάνουν να αφήσετε την ιστοσελίδα της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ. Οι συσχετιζόμενες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ και η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του δικτύου ή για την οποιασδήποτε  μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ σας παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει την έγκριση από την ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ της ιστοσελίδας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν δε την πνευματική ιδιοκτησία της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή & μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδυκτιακού τόπου. Τυχόν  αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ και/ή του www.kechaidis.gr και/ ή τρίτων μερών, καθώς και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες, είναι προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και κοινοτικούς & διεθνείς νόμους. Σε καμία περίπτωση η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Περιορισμός ευθύνης
Η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει  για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.

 Η ΚΕΧΑΪΔΗΣ ΑΕΒΕΤΕ δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας, εκτός κι αν έχει γίνει συμφωνία συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή η ενημέρωση γίνετε γραπτώς.  Δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για αξιώσεις αποζημίωσης που έχουν προκληθεί για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.