Μελέτη Χώρου

Μελέτη Χώρου

Το Τμήμα Ηχητικών Εγκαταστάσεων της εταιρίας μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό επαγγελματικών και οικιακών εγκαταστάσεων ήχου και φωτισμού με βάση πάντα τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Ο χώρος όπου θα εγκατασταθεί ένα ηχητικό σύστημα ή ένας φωτιστικός εξοπλισμός είναι το ένα από τα στοιχεία για τη διαμόρφωση μιας σωστής πρότασης.

Για ένα πετυχημένο και αξιόπιστο αποτέλεσμα λαμβάνουμε πρόσθετα υπόψη και τα παρακάτω:

  • Τη δραστηριότητα που θα στεγάσει ο χώρος αυτός, δεδομένου οτι οι ανάγκες διαφέρουν σημαντικά, αν έχουμε ένα καφέ, ένα club, ένα γραφείο, ένα lobby ξενοδοχείου ή ένα beach bar.
  • Τη διάταξη του χώρου και τα υπόλοιπα σταθερά αντικείμενα που υπάρχουν για να υπολογίσουμε ανακλάσεις
  • Την ένταση σε watt που θέλετε να έχετε
  • Το ύψος δαπάνης που υπάρχει σαν προϋπολογισμός

Πρόσθετα δίνουμε μεγάλη σημασία και βαρύτητα στην ομοιόμορφη κατανομή του ήχου για τον κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε να επενδύσουμε, έτσι ώστε η κάλυψη να είναι επαρκής και “ξεκούραστη” σε όμοιες εντάσεις και σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων.

Χωρίς καμία δική σας περαιτέρω υποχρέωση ο τεχνικός μας επισκέπτεται το χώρο σας για να δει τι πραγματικά χρειάζεστε!

Mια λεπτομερής συζήτηση μαζί σας πάνω στις παραπάνω βασικές παραμέτρους, για να αποσαφηνιστούν οι πραγματικές σας ανάγκες, θα οριοθετήσει μια σωστή πρόταση από μέρους μας.

Μια κάτοψη του χώρου σας, αν υπάρχει, είναι χρήσιμη, διαφορετικά καταγράφουμε εμείς αναλυτικά όλα τα στοιχεία του χώρου σας, που θα ληφθούν υπόψη, ώστε το αποτέλεσμα και από ηχητική δυναμική αλλά και από αισθητική άποψη να είναι το ανάλογο.

Οι χώροι διαφέρουν μεταξύ τους όπως αντίστοιχα και τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για την κάθε περίπτωση.

Η επιλογή του πλέον κατάλληλου ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού για έναν χώρο, καθώς και ο τρόπος που αυτός θα εγκατασταθεί, απαιτεί ειδικές γνώσεις και εμπειρία, γιατί η κάθε περίπτωση θεωρείται μοναδική.

‘Ολα τα είδη που προτείνουμε και διαακινούμε, ακόμη και τα πιο οικονομικά, είναι αναγνωρισμένων εταιριών, με πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας, εργοστασιακή εγγύηση και συνεχή τεχνική υποστήριξη από εμάς, που ποτέ δεν θα μας εκθέσουν απέναντι σας

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε τη νέα ηχητική ή φωτιστική εγκατάσταση που θέλετε να κάνετε ή την αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας,

Μετάβαση στο περιεχόμενο