Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων – Ηχητικά Συστήματα

Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων - Ηχητικά Συστήματα

ΗΧΗΤΙΚΗ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΑΡΤΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη ηχητική και φωτιστική κάλυψη κάθε μουσικής, κοινωνικής, επαγγελματικής και θεατρικής εκδήλωσης.

Οι εμπειροι Hχολήπτες, DJs και Tεχνικοί μας σε συνδυσμό με τον υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό των εταριών ΥAMAHA, RCF, JBL, ELECTROVOICE, CROWN, DBX, SENNHEISER, RODE, SHURE, MARTIN, ROBE, PIONEER, RELOOP εγγυώνται την επιτυχία.

Αναλυτικότερα προσφέρουμε:

Ηχητική κάλυψη με επαγγελματικά αυτοενισχυόμενα Hχεία και Subs P.Α., Line Array Systems, Ψηφιακές Kονσόλες, Ασύρματα Μικρόφωνα, in Ear Monitors κλπ.

Φωτιστική κάλυψη με κινούμενες Kεφαλές Φωτισμού Wash, Βeam, Spot & Scanners, με δυνατότητα προβολής άπειρων φωτιστικών εφφέ,που εναλάσσονται σε σχέδια και χρώματα.

Φωτισμό σκηνής με Par Led RGB και πρόσθετα εφφέ με φωτιστικά Stobe, Kανόνια, Φωτορυθμικά, Disco Mπάλλες, Blacklights, Mηχανές Καπνού – Χιονιού

Η ρύθμιση των φωτιστικών γίνεται μέσω υπολογιστή από έμπειρο φωτιστή που τα χειρίζεται και παρευρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μουσική επένδυση με DJ ή Μουσικά Σύνολα Aνάλογα με την εκδήλωση που προγραμματίζετε (Γάμος, Πάρτυ, Συνέδριο, Εγκαίνια) σας προτείνουμε το καταλληλότερο DJ. Η επιλογή του ρεπερτορίου γίνεται πάντα σε άμεση συνεργασία σας μαζί του ως προς τις μουσικές επιλογές, ώστε η εκδήλωση σας να πλαισιωθεί με τη μουσική που εσείς θέλετε και να μείνει αξέχαστη!

Πρόσθετα συνεργαζόμαστε με μουσικούς και μουσικά σύνολα που μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση σας.
Ο έγκαιρος προγραμματισμός στη περίπτωση αυτή, διασφαλίζει πάντα την καλύτερη επιλογή μας για σας.

Εσείς

το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας πείτε για το είδος και ύφος της εκδήλωσης που θέλετε να διοργανώσετε, τον χώρο που έχετε επιλέξει και τον αριθμό των προσκεκλημένων σας.

Εμείς

χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση σας, αφού δούμε τη δομή του χώρου και εκτιμήσουμε τις ανάγκες συνολικά, θα σας κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις που ταιριάζουν στο χαρακτήρα της δικής σας εκδήλωσης, ώστε να έχει την επιτυχία που περιμένετε.

Στις παραπάνω υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η μεταφορά, όλες οι απαιτούμενες καλωδιώσεις, το στήσιμο, η σύνδεση και η ρύθμιση του εξοπλισμού στο χώρο καθώς και η ηχοληψία της όλης εκδήλωσης από τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Skip to content