Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων – Ηχητικά Συστήματα

Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων - Ηχητικά Συστήματα & Φωτισμός

ΗΧΗΤΙΚΗ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ & ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΑΡΤΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη ηχητική και φωτιστική κάλυψη κάθε μουσικής, κοινωνικής, επαγγελματικής και θεατρικής εκδήλωσης.

Οι έμπειροι Hχολήπτες, DJs και Tεχνικοί μας σε συνδυασμό με τον υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό των εταιριών ΥAMAHA, RCF, JBL, ELECTROVOICE, CROWN, DBX, SENNHEISER, RODE, SHURE, MARTIN, ROBE, PIONEER, RELOOP εγγυώνται την επιτυχία.

Αναλυτικότερα προσφέρουμε:

  • Ηχητική κάλυψη με επαγγελματικά αυτοενισχυόμενα Hχεία και Subs P.Α., Line Array Systems, Ψηφιακές Kονσόλες, Ασύρματα Μικρόφωνα, in Ear Monitors κλπ.
  • Φωτιστική κάλυψη με κινούμενες Kεφαλές Φωτισμού Wash, Βeam, Spot & Scanners, με δυνατότητα προβολής άπειρων φωτιστικών εφφέ, που εναλλάσσονται σε σχέδια και χρώματα.
  • Φωτισμό σκηνής με Par Led RGB και πρόσθετα εφφέ με φωτιστικά Stobe, Kανόνια, Φωτορυθμικά, Disco Mπάλλες, Blacklights, Mηχανές Καπνού – Χιονιού

          Η ρύθμιση των φωτιστικών γίνεται μέσω υπολογιστή από έμπειρο φωτιστή που τα χειρίζεται και παρευρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

  • Μουσική επένδυση με DJ ή Μουσικά Σύνολα Aνάλογα με την εκδήλωση που προγραμματίζετε (Γάμος, Πάρτυ, Συνέδριο, Εγκαίνια) σας προτείνουμε το καταλληλότερο DJ. Η επιλογή του ρεπερτορίου γίνεται πάντα σε άμεση συνεργασία σας μαζί του ως προς τις μουσικές επιλογές, ώστε η εκδήλωση σας να πλαισιωθεί με τη μουσική που εσείς θέλετε και να μείνει αξέχαστη!

Πρόσθετα συνεργαζόμαστε με μουσικούς και μουσικά σύνολα που μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση σας.
Ο έγκαιρος προγραμματισμός στη περίπτωση αυτή, διασφαλίζει πάντα την καλύτερη επιλογή μας για σας.

Στις παραπάνω υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η μεταφορά, όλες οι απαιτούμενες καλωδιώσεις, το στήσιμο, η σύνδεση και η ρύθμιση του εξοπλισμού στο χώρο καθώς και η ηχοληψία της όλης εκδήλωσης από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο