DJ για Γάμους

DJ για Γάμους

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΗΧΗΤΙΚΟΥ & Dj ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ & ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για την κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, παρέχουμε υπηρεσίες ηχητικής, φωτιστικής και μουσικής κάλυψης με τον καταλληλότερ Dj για το γάμο, τη βάπτιση, την κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση σας, που θα καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες DJs που ξέρουν να σφυγμομετρούν τις μουσικές προτιμήσεις των καλεσμένων σας και να ανεβάζουν το κέφι, κρατώντας τη πίστα γεμάτη.
Αυτή είναι η βασική και ουσιαστική διαφορά μεταξύ επαγγελματία και ερασιτέχνη DJ, που καθορίζει και την επιτυχία της όλης εκδήλωσης.

Προτάσεις των DJ μας για το τραγούδι εισόδου, τον πρώτο σας χορό, το κόψιμο της τούρτας και για όποια άλλη στιγμή θέλετε να δώσετε έντονα το προσωπικό σας στίγμα, διευκολύνουν τις επιλογές σας.

Πρόσθετα είναι στη διάθεση σας προεπιλεγμένες λίστες κομματιών με όλα τα είδη της μουσικής, από όπου μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια!

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Για διαφοροποίηση και έμφαση στην εκδήλωση σας προτείνουμε φωτισμό της πίστας ή του όποιου κεντρικού χώρου με φωτιστικά par led με χρώμα ή με κεφαλές φωτισμού, με εναλασσόμενες δέσμες χρωμάτων και σχεδίων, που θα δώσουν μια ιδιαίτερη αισθητική και θα ζωντανέψουν τις στιγμές σας και τη φωτογράφιση τους.

Στην Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων θα βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες των υπηρεσιών μας


ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Αν εσείς το θελήσετε, υπάρχει η δυνατότητα προβολής φωτογραφιών σας από βιντεοπροβολέα, με υψηλή φωτεινότητα και ανάλυση, σε οθόνη προβολής 2,40×2,00μ στο χώρο της εκδήλωσης, που θα “ταξιδεύουν” τους καλεσμένους σας μέχρι να έρθετε.

Skip to content